Energetische therapie voor baby’s en peuters

Veel baby’s en peuters zitten af en toe niet zo lekker in hun vel. Energetische therapie kan dan helpen. 

Heeft je kind bijvoorbeeld last van:

  • energetische therapieveel huilen
  • slecht slapen
  • boze buien
  • darmkrampjes/buikklachten

Dan kan energetische therapie helpen. Staat de vraag die je als ouder(s) hebt voor je kind er niet bij, neem dan gerust contact met mij op. Dan bekijken we samen even of ik iets voor jullie kan betekenen.

Werkwijze bij energetische therapie

Energetische therapie voor baby’s en peuters vindt meestal plaats op afstand. Kom je toch liever met je kind in mijn praktijk, dan kan dat ook. Ik heb altijd eerst een half uur een intakegesprek met jou/jullie als ouder(s). Vervolgens behandel ik je kind een half uur.

energetische therapieIn het geval van energetische therapie op afstand hebben we een half uur contact via skype of whatsapp videobellen om het intakegesprek te voeren. In de sessies met je kind werk ik energetisch met je kind op afstand. Skypecontact is dan niet nodig. Voor mij is het wel fijn om van tevoren van jullie een filmpje (1-2 minuten) en een foto van je kind te ontvangen.

Een kennismakingsgesprek van 15-20 minuten is gratis. Meer informatie over kosten en vergoedingen vind je hier.

Wil je je kind aanmelden voor energetische therapie, klik dan hier. Ook voor vragen of een kosteloos kennismakingsgesprek kun je contact met mij opnemen.

Comments are closed.