Contact

Praktijk Puur zijn
Penseelkever 16
5692VP Son en Breugel
Tel nr. 0633872341 (maandag t/m woensdag van 9.00 t/m 18.30 en soms op donderdag)
KvK-nr.:30269178 

De praktijk is gesloten t/m 12 augustus. Er zijn nog een paar plekjes vrij voor therapie en een paar voor het creatief atelier. Mocht je je willen opgeven of meer informatie willen, dan kun je dat aangeven via het contactformulier hieronder. Ik behandel de aanmeldingen op volgorde van binnenkomst. Je hoort in ieder geval van mij na 12 augustus en mogelijk al eerder. 

Wil je dat ik contact met je opneem, vul dan alsjeblieft onderstaand formulier in. Zelf bellen mag natuurlijk ook.

Wil je je inschrijven voor de nieuwsbrief, dan kan dat hier.

Voornaam*

Achternaam*

Aanhef*
De heerMevrouw
Telefoonnummer*

E-mail*

Opmerkingen/informatie


ik ga akkoord met het gebruik van mijn persoonsgegevens om contact met mij op te nemen

 

Algemene voorwaarden
Privacy reglement
Privacy policy website

Comments are closed.