Contact

Praktijk Puur zijn
Penseelkever 16
5692VP Son en Breugel (regio Eindhoven)
Tel nr. 0633872341 
KvK-nr.:30269178 
Vektis/Praktijkcode: 90052217
AGB-code: 90043469

Openingstijden praktijk: maandag t/m vrijdag van 9.00-12.00
De praktijkruimte is op de 2e verdieping en via 2 trappen bereikbaar

 

Therapie voor volwassenen en jongeren vanaf 12 jaar: De wachtlijst is vermoedelijk tot net voor of net na de kerstvakantie (december/januari).  Een intakegesprek kan soms al eerder. 

Voor healing op afstand en hands-on healing is geen wachtlijst. 

Therapie voor kinderen tot 12 jaar: Op dit moment is er een aanmeldstop voor kinderen. Is je kind eerder bij mij geweest, en wil hij/zij weer een keertje komen, dan kun je wel contact met mij opnemen. Collega’s die met kinderen werken vind je onder links.

 

Wil je dat ik contact met je opneem, vul dan alsjeblieft onderstaand formulier in. Zelf bellen mag natuurlijk ook. Let op: hoor je niets van mij na het invullen van het contactformulier, bel dan even naar 0633872341. Zo af en toe heeft het contactformulier namelijk storing en ik ben nog aan het uitzoeken hoe ik dat kan oplossen.

Wil je je inschrijven voor de nieuwsbrief, dan kan dat hier.

  Voornaam*

  Achternaam*

  Aanhef*
  De heerMevrouw
  Telefoonnummer*

  E-mail*

  Opmerkingen/informatie


  ik ga akkoord met het gebruik van mijn persoonsgegevens om contact met mij op te nemen

  Met het verzenden van dit formulier ga je akkoord dat ik je persoonsgegevens gebruik om contact met je op te nemen. 

   

  Algemene voorwaarden
  Privacy reglement
  Privacy policy website

  Afspraken kunnen kosteloos verzet of afgezegd worden tot 48 uur van te voren. Afspraken die niet minimaal 48 uur vantevoren worden afgezegd of verzet, worden in principe in rekening gebracht.

  Comments are closed.