Ervaringen

Ervaringen therapie voor vrouwen

‘Leonie heeft me behandeld voor klachten rondom mijn bekken; iets wat vrij intiem is. Door Leonie’s rustige en vertrouwde houding, lukte het mij toch prima om te ontspannen. Ik kreeg alle ruimte om aan te geven wat ik wel/niet prettig vond en daar werd ook naar geluisterd. Door Leonie’s behandeling zijn mijn bekken-klachten enorm afgenomen. Maar los daarvan, was het heerlijk om op de massagetafel te liggen en volledig te ontspannen. Leonie heeft alle aandacht voor je en dat voel je!’ (vrouw, 45 jaar)

Als ik daar ben geweest, voel ik me elke x een beetje sterker, en vooral rustiger maar ook gehoord. Leonie is zeer kundig en voelt per sessie aan wat zij die dag voor jou kan betekenen, wat zij wel kan doen fysiek en mentaal, of misschien even niet. Het invoelen op jouw energie en daarmee kunnen werken blijft voor mij iets bijzonders, heel mooi en het wérkt. Een prettige plek en een echte aanrader. (Niki Lagerberg)

‘Ik ging naar Leonie, omdat ik een burn-out had. Door de therapie voel ik weer wat ik zelf wil en waar mijn grenzen liggen. Ik voel me weer rustig en ontspannen en kan weer de toekomst in.’ (vrouw, 28 jaar).

‘Dag Leonie, graag wilde ik het volgende zeggen als compliment en uit dankbaarheid: ik weet niet precies hoe en wat je gedaan hebt en hoe het werkt/waarom het zo is, maar het heeft echt effect. Vanaf de dag van je behandeling lukt het me om vaker weer de rust te kunnen pakken.  ’s nachts, ben ik meestal minder onrustig als ik veel te vroeg wakker word en lukt het me vaker weer in slaap te vallen. Er is sprake van een opvallend verschil voor en na de dag van de behandeling. Hierdoor word ik langzaam minder intens moe. Heel heel erg bedankt. Het heeft letterlijk gewerkt als een stuk ontlading van spanning in lijf en hoofd. Tot de volgende keer!’ (vrouw, 47 jaar)

Ervaringen kindertherapie

‘Beste Leonie, het is er voor mijn gevoel nooit echt van gekomen om jou te bedanken voor de begeleiding van mijn zoon, maar indirect ook voor de steun aan mij in een moeilijke periode. Dat jij zag hoe gevoelig mijn zoon en ik zijn en ook hoe een ander dat soms niet kan begrijpen, steunde mij enorm. Dank je wel voor je authentieke aanwezig zijn.’ (moeder van een jongen in de basisschoolleeftijd).

‘Leonie heeft mij geholpen in verband met hyperventilatie. Tijdens de sessies kwamen we erachter dat ik eigenlijk altijd hoog ademhaal. Door de sessies kon ik steeds beter naar mijn buik ademen en daardoor voelde ik me rustiger en werd ik steeds minder bang om fouten te maken. Daarnaast hielp het om het er samen over te hebben en mijn negatieve gedachten te veranderen’ (meisje, 17 jaar)

‘Leonie heeft mij heel goed geholpen om mij zekerder te voelen op school en naar andere kinderen toe. Dankzij haar hulp voel ik me weer fijn als ik naar school ga en voel ik me veel beter in mijn vel. Het was erg fijn om naar Leonie toe te gaan’ (meisje, 11 jaar)

Ervaringen healing op afstand

‘Leonie heeft mij een healing op afstand gegeven, omdat ik slecht sliep doordat ik telkens wakker werd door pijn in mijn schouder en tintelingen in mijn arm. Na de behandeling had ik veel minder pijn en heb ik weer goed geslapen’.

‘Na de behandeling van Leonie voelde ik me alsof ik een week op vakantie was geweest’. Daarvoor was ik continu alert en na de behandeling voelde ik me volledig ontspannen’

Comments are closed.