Ervaringen

‘Zojuist de laatste online therapiesessie gehad. Wat ben ik dankbaar dat Leonie op mijn pad gekomen is! Ik zocht al langer naar een therapeut die me kon helpen om meer in verbinding te komen met mijn gevoel. Vanwege chronische pijnklachten voelde ik wel veel lichamelijke klachten, maar ik kon ze vaak niet herleiden. Leonie hielp me die connectie te maken op een geduldige, liefdevolle en nuchtere manier. Nu voel ik welke emoties onder klachten liggen en hoe ik hierin voor mezelf kan zorgen, dit maakt veel verschil. Wat ik ook heel prettig vond, zijn alle praktische tips die Leonie tussendoor meegeeft. Ik heb het gevoel dat ik nog lang kan putten uit alle opgedane wijsheden. Dit maakt me zekerder en biedt me de veerkracht om het leven met zijn stekelige kanten aan te gaan. Online therapie biedt het voordeel dat je in je eigen vertrouwde omgeving snel tot de kern komt, Leonie is een kei in verbinden daarom voelde het scherm voor mij net zoals live, als je de klik voelt zeg ik doen!’ (Marijke)

‘Leonie heeft me behandeld voor klachten rondom mijn bekken; iets wat vrij intiem is. Door Leonie’s rustige en vertrouwde houding, lukte het mij toch prima om te ontspannen. Ik kreeg alle ruimte om aan te geven wat ik wel/niet prettig vond en daar werd ook naar geluisterd. Door Leonie’s behandeling zijn mijn bekken-klachten enorm afgenomen. Maar los daarvan, was het heerlijk om op de massagetafel te liggen en volledig te ontspannen. Leonie heeft alle aandacht voor je en dat voel je!’ (Lian)

‘Lieve Leonie,
Bedankt voor je fijne sessies.
Zowel de methode, als jij als hulpverlener ervaarde ik als zeer positief.
Twee sessies met twee verschillende hulpvragen.
Beide direct tot de kern “healing from the core”.
Je sloot aan bij mij als mens, bij mijn hulpvraag en bij het tempo van mijn lichaam en gevoelsbeleving.
Bedankt!
Mocht ik nog ergens tegenaan lopen, zal ik zéker weer contact met je opnemen!
Liefs Merel’ (Merel)

‘Toen ik bij Leonie begon met de therapie zat ik heel veel in mijn hoofd. Daardoor was ik vaak moe. Door de therapie kan ik mijn lijf weer goed voelen en is mijn vermoeidheid verdwenen.’ (Maria)

‘Ik voelde me vanaf het eerste moment “thuis” bij Leonie.
Ze is open ,eerlijk, empathisch en heeft buitengewoon veel kennis en methodieken in huis.
Met jou kijkt ze naar wat past.
Zorg op maat dus!
Met name het lichaamswerk heeft mij veel gebracht.
Leonie heeft me geholpen mijn grenzen te herkennen en respecteren en accepteren.’ (Ge)

‘Als ik daar ben geweest, voel ik me elke x een beetje sterker, en vooral rustiger maar ook gehoord. Leonie is zeer kundig en voelt per sessie aan wat zij die dag voor jou kan betekenen, wat zij wel kan doen fysiek en mentaal, of misschien even niet. Het invoelen op jouw energie en daarmee kunnen werken blijft voor mij iets bijzonders, heel mooi en het wérkt. Een prettige plek en een echte aanrader.’ (Niki)

‘Ik ging naar Leonie, omdat ik een burn-out had. Door de therapie voel ik weer wat ik zelf wil en waar mijn grenzen liggen. Ik voel me weer rustig en ontspannen en kan weer de toekomst in.’ (Jantine).

‘Dag Leonie, graag wilde ik het volgende zeggen als compliment en uit dankbaarheid: ik weet niet precies hoe en wat je gedaan hebt en hoe het werkt/waarom het zo is, maar het heeft echt effect. Vanaf de dag van je behandeling lukt het me om vaker weer de rust te kunnen pakken.  ’s nachts, ben ik meestal minder onrustig als ik veel te vroeg wakker word en lukt het me vaker weer in slaap te vallen. Er is sprake van een opvallend verschil voor en na de dag van de behandeling. Hierdoor word ik langzaam minder intens moe. Heel heel erg bedankt. Het heeft letterlijk gewerkt als een stuk ontlading van spanning in lijf en hoofd. Tot de volgende keer!’ (Hanna)

‘Een tijd geleden kreeg ik een zware burn out. Naast de hulp van een psycholoog kwam ik terecht bij Leonie. Zij heeft mij enorm geholpen in het vinden van antwoorden die ergens in mijzelf verborgen zaten.
Leonie hielp me met in contact komen met mijn gevoel. Alle verdriet moest er eerst uit voordat ik mezelf weer vond en verder kon. Daar waar voorheen mijn hoofd vooral bedacht hoe het allemaal wel zou moeten leerde ik nu luisteren naar mijn lijf en weer vertrouwen op mijn gevoel, intuïtie en mijzelf.
Nooit vergeet ik onze sessie die we als wandeling deden in het bos. Het was een enorme eyeopener die maakte dat ik de sprong in het diepe durfde te wagen. Na 25 jaar bij dezelfde werkgever ging ik opleidingen volgen en maakte een enorme carrière switch.
Tot de dag van vandaag ben ik `Leonie hier enorm dankbaar voor en heb geen minuut spijt gehad.
Bedankt voor wie je bent en wat je me hebt geleerd.’ (Mandy)

‘Leonie heeft mij geholpen in verband met hyperventilatie. Tijdens de sessies kwamen we erachter dat ik eigenlijk altijd hoog ademhaal. Door de sessies kon ik steeds beter naar mijn buik ademen en daardoor voelde ik me rustiger en werd ik steeds minder bang om fouten te maken. Daarnaast hielp het om het er samen over te hebben en mijn negatieve gedachten te veranderen’ (Evelien, 17 jaar)

‘Ik ben naar Leonie gegaan, omdat ik moeite had om mijn grenzen aan te geven. Door middel van oefeningen, gesprek en aanraken kwam ik erachter dat ik mijn grenzen niet goed voelde en ging ik ze beter voelen. Daardoor kon ik ze vervolgens ook veel beter aangeven.’ (Hanneke)

‘Aan een whiplash hield ik blijvende hoofdpijn over. Door de behandeling kwam ik erachter dat ik nog emoties had opgeslagen over het ongeluk wat de whiplash had veroorzaakt. Door deze toe te staan, verdween mijn hoofdpijn ook.’ (Anja)

‘Na een traumatische gebeurtenis ontwikkelde ik chronische vermoeidheidsklachten. Achteraf bleek mijn zenuwstelsel uit balans. Met Leonie heb ik het zenuwstelsel weer in balans gebracht en het trauma verwerkt. Nu heb ik geen last meer van chronische vermoeidheid.’ (Suzanne)

‘Ik had last van mijn bekken en die klachten gingen maar niet over. Door er samen met Leonie bij stil te staan, kwam er meer ontspanning en werden mijn klachten steeds minder.’ (Joke)

‘Ik had in mijn leven al zoveel oefeningen geprobeerd om me af te schermen, maar niets hielp. Leonie werkt op een heel andere manier, waarbij ze je leert om goed in je lijf aanwezig te zijn en dan is afschermen helemaal niet nodig en is contact met anderen juist fijn.’ (Sophie)

‘Door de begeleiding van Leonie ervaar ik mijn hooggevoeligheid weer als kracht en ben ik nog zelden overprikkeld. Als ik wel overprikkeld raak, dan weet ik ook hoe ik daar weer vanaf kom.’ (Esther)

‘Zo fijn om te merken dat ik op mijn eigen intuitie kan vertrouwen en dat ik mijn eigen grenzen en behoeftes weer kan voelen. Daardoor ervaart ik mijn HSP zijn nu weer als kracht.’ (Susanne)

‘In het verleden had ik een burnout gehad. En ondanks dat ik weer gewoon aan het werk was, bleef ik me niet zo voelen als voor die burnout. Dit bleek te komen, omdat mijn zenuwstelsel nog altijd niet helemaal tot rust was gekomen. Nu, na de behandeling, kan ik zeggen dat ik weer de oude ben.’ (Rosie)

‘Ik was altijd maar moe en toen ik las over chronische hyperventilatie op Leonie haar site, herkende ik me daar gelijk in. Door de oefeningen, het aanraken en het gesprek gaat het nu weer goed.’ (Marianne)

‘Ik had veel last van paniekaanvallen en hyperventilatie. Van Leonie heb ik concrete oefeningen gekregen die ik kan doen als ik daar last van heb, zodat ik niet meer in paniek raak of er snel weer uitkom. Daarnaast hebben we ook aan de oorzaken gewerkt, waardoor ik er nu nog zelden last van heb. ‘ (Esther)