Ervaringen

‘Leonie heeft me behandeld voor klachten rondom mijn bekken; iets wat vrij intiem is. Door Leonie’s rustige en vertrouwde houding, lukte het mij toch prima om te ontspannen. Ik kreeg alle ruimte om aan te geven wat ik wel/niet prettig vond en daar werd ook naar geluisterd. Door Leonie’s behandeling zijn mijn bekken-klachten enorm afgenomen. Maar los daarvan, was het heerlijk om op de massagetafel te liggen en volledig te ontspannen. Leonie heeft alle aandacht voor je en dat voel je!’ (vrouw, 45 jaar)

 

‘Lieve Leonie,
Bedankt voor je fijne sessies.
Zowel de methode, als jij als hulpverlener ervaarde ik als zeer positief.
Twee sessies met twee verschillende hulpvragen.
Beide direct tot de kern “healing from the core”.
Je sloot aan bij mij als mens, bij mijn hulpvraag en bij het tempo van mijn lichaam en gevoelsbeleving.
Bedankt!
Mocht ik nog ergens tegenaan lopen, zal ik zéker weer contact met je opnemen!
Liefs Merel’ (Merel)

 

‘Toen ik bij Leonie begon met de therapie zat ik heel veel in mijn hoofd. Daardoor was ik vaak moe. Door de therapie kan ik mijn lijf weer goed voelen en is mijn vermoeidheid verdwenen.’ (Maria)

 

‘Ik voelde me vanaf het eerste moment “thuis” bij Leonie.
Ze is open ,eerlijk, empathisch en heeft buitengewoon veel kennis en methodieken in huis.
Met jou kijkt ze naar wat past.
Zorg op maat dus!
Met name het lichaamswerk heeft mij veel gebracht.
Leonie heeft me geholpen mijn grenzen te herkennen en respecteren en accepteren.’ (Ge)

 

Als ik daar ben geweest, voel ik me elke x een beetje sterker, en vooral rustiger maar ook gehoord. Leonie is zeer kundig en voelt per sessie aan wat zij die dag voor jou kan betekenen, wat zij wel kan doen fysiek en mentaal, of misschien even niet. Het invoelen op jouw energie en daarmee kunnen werken blijft voor mij iets bijzonders, heel mooi en het wérkt. Een prettige plek en een echte aanrader. (Niki)

 

‘Ik ging naar Leonie, omdat ik een burn-out had. Door de therapie voel ik weer wat ik zelf wil en waar mijn grenzen liggen. Ik voel me weer rustig en ontspannen en kan weer de toekomst in.’ (vrouw, 28 jaar).

 

‘Dag Leonie, graag wilde ik het volgende zeggen als compliment en uit dankbaarheid: ik weet niet precies hoe en wat je gedaan hebt en hoe het werkt/waarom het zo is, maar het heeft echt effect. Vanaf de dag van je behandeling lukt het me om vaker weer de rust te kunnen pakken.  ’s nachts, ben ik meestal minder onrustig als ik veel te vroeg wakker word en lukt het me vaker weer in slaap te vallen. Er is sprake van een opvallend verschil voor en na de dag van de behandeling. Hierdoor word ik langzaam minder intens moe. Heel heel erg bedankt. Het heeft letterlijk gewerkt als een stuk ontlading van spanning in lijf en hoofd. Tot de volgende keer!’ (vrouw, 47 jaar)

 

‘Een tijd geleden kreeg ik een zware burn out. Naast de hulp van een psycholoog kwam ik terecht bij Leonie. Zij heeft mij enorm geholpen in het vinden van antwoorden die ergens in mijzelf verborgen zaten.

Hielp me met in contact komen met mijn gevoel. Alle verdriet moest er eerst uit voordat ik mezelf weer vond en verder kon. Daar waar voorheen mijn hoofd vooral bedacht hoe het allemaal wel zou moeten leerde ik nu luisteren naar mijn lijf en weer vertrouwen op mijn gevoel, intuïtie en mijzelf.

Nooit vergeet ik onze sessie die we als wandeling deden in het bos. Het was een enorme eyeopener die maakte dat ik de sprong in het diepe durfde te wagen. Na 25 jaar bij dezelfde werkgever ging ik opleidingen volgen en maakte een enorme carrière switch.

Tot de dag van vandaag ben ik `Leonie hier enorm dankbaar voor en heb geen minuut spijt gehad.

Bedankt voor wie je bent en wat je me hebt geleerd.’ (Mandy)

 

‘Leonie heeft mij geholpen in verband met hyperventilatie. Tijdens de sessies kwamen we erachter dat ik eigenlijk altijd hoog ademhaal. Door de sessies kon ik steeds beter naar mijn buik ademen en daardoor voelde ik me rustiger en werd ik steeds minder bang om fouten te maken. Daarnaast hielp het om het er samen over te hebben en mijn negatieve gedachten te veranderen’ (meisje, 17 jaar)

 

 

Comments are closed.