Ervaringen

Ervaringen lichaamsgerichte therapie

‘Leonie heeft me behandeld voor klachten rondom mijn bekken; iets wat vrij intiem is. Door Leonie’s rustige en vertrouwde houding, lukte het mij toch prima om te ontspannen. Ik kreeg alle ruimte om aan te geven wat ik wel/niet prettig vond en daar werd ook naar geluisterd. Door Leonie’s behandeling zijn mijn bekken-klachten enorm afgenomen. Maar los daarvan, was het heerlijk om op de massagetafel te liggen en volledig te ontspannen. Leonie heeft alle aandacht voor je en dat voel je!’ (vrouw, 45 jaar)

‘Ik ging naar Leonie, omdat ik een burn-out had. Door de lichaamsgerichte therapie voel ik weer wat ik zelf wil en waar mijn grenzen liggen. Ik voel me weer rustig en ontspannen en kan weer de toekomst in.’ (vrouw, 28 jaar).

‘Dag Leonie, graag wilde ik het volgende zeggen als compliment en uit dankbaarheid: ik weet niet precies hoe en wat je gedaan hebt en hoe het werkt/waarom het zo is, maar het heeft echt effect. Vanaf de dag van je behandeling lukt het me om vaker weer de rust te kunnen pakken.  ’s nachts, ben ik meestal minder onrustig als ik veel te vroeg wakker word en lukt het me vaker weer in slaap te vallen. Er is sprake van een opvallend verschil voor en na de dag van de behandeling. Hierdoor word ik langzaam minder intens moe. Heel heel erg bedankt. Het heeft letterlijk gewerkt als een stuk ontlading van spanning in lijf en hoofd. Tot de volgende keer!’ (vrouw, 47 jaar)

Ervaringen lichaamsgerichte kindertherapie

‘Beste Leonie, het is er voor mijn gevoel nooit echt van gekomen om jou te bedanken voor de begeleiding van mijn zoon, maar indirect ook voor de steun aan mij in een moeilijke periode. Dat jij zag hoe gevoelig mijn zoon en ik zijn en ook hoe een ander dat soms niet kan begrijpen, steunde mij enorm. Dank je wel voor je authentieke aanwezig zijn.’ (moeder van een jongen in de basisschoolleeftijd).

‘Leonie heeft mij geholpen in verband met hyperventilatie. Tijdens de aanraking op de behandeltafel kwamen we erachter dat ik eigenlijk altijd hoog ademhaal. Door de sessies kon ik steeds beter naar mijn buik ademen en daardoor voelde ik me rustiger en werd ik steeds minder bang om fouten te maken. Daarnaast hielp het om het er samen over te hebben en mijn negatieve gedachten te veranderen’ (meisje, 17 jaar)

‘Leonie heeft mij heel goed geholpen om mij zekerder te voelen op school en naar andere kinderen toe. Dankzij haar hulp voel ik me weer fijn als ik naar school ga en voel ik me veel beter in mijn vel. Het was erg fijn om naar Leonie toe te gaan’ (meisje, 11 jaar)

Comments are closed.