Hands-on healing

Hands-on healing is een healing behandeling waarbij je wordt aangeraakt. Je ligt op de massagetafel en ik raak je aan over je kleding heen. Ik voel in op jouw lichaam en voel waar de energie meer mag stromen of blokkeert. Ik raak met name aan bij je voeten of schouders. Via die plekken behandel ik het hele lichaam, zodat energie weer beter kan gaan stromen en oude energie kan loslaten. Soms raak ik ook nog aan op andere plekken, als ik voel dat de energie op die plek in die mate stagneert, dat behandeling via voeten of schouders niet voldoende is. Mocht je liever zittend een behandeling ondergaan, in plaats van liggend, dan kan dat ook. Dan behandel ik via de schouders.

Een hands-on healing heeft vaak zowel effect op fysieke als op emotionele/mentale klachten.

Mogelijke effecten van hands-on healing

  • hands-on healingontspanning van het hele lichaam
  • een minder vol hoofd en betere prikkelverwerking
  • vermindering of weggaan van fysieke klachten
  • je vitaler voelen
  • sterker in je schoenen komen te staan
  • je beter uit kunnen spreken
  • beter slapen
  • je hooggevoeligheid als kracht gaan ervaren
  • je veiliger voelen

De behandeling is geschikt voor volwassenen en jongeren. De behandeling duurt meestal 45 minuten en vindt plaats hier in de praktijk. De kosten bedragen 50 euro voor 45 minuten. Om een afspraak te maken, kun je mailen via het contactformulier of even bellen. Als je mailt, is het handig om even te vermelden dat je graag een afspraak voor hands-on healing wilt maken, dan bel ik je terug. Deze behandeling wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Ik raad een behandeling af bij ernstige psychiatrische aandoeningen, als je gebruik maakt van sterke psychische medicatie, bij zware depressies en bij alcohol- en drugsproblemen. Verder raad ik je aan bij medische klachten eerst de huisarts te bezoeken.

Wil je graag meer informatie of je aanmelden, klik dan hier.

Comments are closed.