HSP wandeling

Ben je (hoog)gevoelig?

Wandel je graag in de natuur?

Lijkt het je fijn om gelijkgestemden te ontmoeten?

Kom je graag dichter bij jezelf?

HSP

Ga dan mee met de HSP wandeling!

Ongeveer 1x per maand organiseer ik een wandeling voor (hoog)gevoelige vrouwen.  Deze wandeling is voortgekomen uit het feit dat veel cliĆ«nten aangaven het zo jammer te vinden om weinig andere HSP ‘ers te kennen/spreken, en ook ik ben lang op zoek geweest naar andere leuke HSP ‘ers om mee om te gaan. Mijn ervaring is dat het fijn is om met gelijkgestemden om te gaan en dat het daardoor ook makkelijker is om te accepteren wie je bent en jezelf te gaan waarderen.

Praktische informatie over de HSP wandeling

De wandeling wordt ongeveer 1x per maand georganiseerd en vindt rondom Son en Breugel plaats. Je kunt daarbij denken aan het Oud Meer in Son en Breugel, het bos bij Joe Mann in Best, en het Vressels Bos in Sint-Oedenrode. Deelname is gratis. 

De wandeling begint altijd met een tijdje in stilte lopen, zodat je dichter bij jezelf kunt komen en vervolgens makkelijker verbinding kunt maken met de ander. Je krijgt van mij een thema mee waar je over na mag denken. Daarna houden we ergens een stop waar je in twee- of drietallen kunt uitwisselen wat je bezighoudt rondom dat thema. Heb je het liever samen ergens anders over, dan mag dat ook. Vervolgens lopen we weer verder. De ene keer in stilte, de andere keer pratend, net waar de groep behoefte aan heeft. Dat stemmen we even af. 

Het is handig om de volgende dingen mee te nemen: iets te eten of drinken, een paraplu of regenjack (bij slecht weer) en een plaid of plastic zak waar je op kunt zitten bij de tussenstop. 

De eerstvolgende wandeling is zaterdag 20 april en start om 15.00. De wandeling duurt 1,5 tot 2 uur en vindt plaats in het Vressels Bos in Sint-Oedenrode. We vertrekken vanaf parkeerplaats Vogelsven in Sint-Oedenrode. Het aantal deelnemers is minimaal 4 en maximaal 8.

Je kunt je opgeven via onderstaand formulier. Als je mee wilt, vul dan graag bij opmerkingen in dat je mee wilt, op welke datum en met hoeveel personen. Wil je graag op de hoogte gehouden worden van toekomstige wandelingen dan mag je dat ook vermelden. 

  Voornaam*


  Achternaam*


  Aanhef*

  De heerMevrouw
  Telefoonnummer*


  E-mail*


  Opmerkingen/informatie

  ik ga akkoord met het gebruik van mijn persoonsgegevens om contact met mij op te nemen

  Comments are closed.