Even voorstellen

leonie kruijtMijn naam is Leonie Kruijt en ik werk graag met (hoog)gevoelige kinderen, jongeren en vrouwen om ze te helpen om weer op zichzelf te gaan vertrouwen en weer in hun kracht te komen. Daarom heb ik in 2009 Praktijk Puur zijn opgericht.

Iemand omschreef mij ooit als een rustige, zachte kracht en dat vond ik een mooie omschrijving. Daarnaast kan ik zonodig ook doortastend zijn, op een liefdevolle manier natuurlijk:). Verder ben ik open, betrokken en gevoelig en vind ik het belangrijk dat iemand zich veilig voelt. Ik sta graag naast jou en werk vanuit gelijkwaardigheid.

Wat ik vooral belangrijk vind, is dat ik mensen kan laten voelen dat ze er mogen zijn, precies zoals ze zijn. En dit laat ik onder andere graag voelen door middel van lichaamsgerichte en energetische therapie. Energetische en lichaamsgerichte therapie zorgen ervoor dat je weer dicht bij je eigen gevoel komt en zo kunt voelen wat jou bezighoudt en wat jij wilt en nodig hebt. Daarnaast maak ik gebruik van oefeningen (ademhaling, ontspanning, haptonomie, energetisch) en bij kinderen ook van creatieve oefeningen en spel. 

Ik ben psycholoog en heb veel opleidingen en cursussen gevolgd op energetisch en lichaamsgericht gebied, o.a. haptonomie, craniosacraal ontspanning, energetisch lichaamswerk, healing touch, ademhaling, ontspanning en massage. Daarnaast heb ik de opleiding gedaan tot creatief coach. Mijn uitgebreide CV vind je hier of op linkedin.

Verder ben ik ook ervaringsdeskundige als het gaat om hooggevoeligheid en psychosomatische klachten. Ik heb zelf mogen ervaren wat lichaamsgerichte  en energetische therapie in dit geval kan betekenen en dat heeft mij gestimuleerd om me verder te ontwikkelen op dit gebied, zodat ik nu ook deze therapievormen kan geven. Verder helpen mijn eigen ervaringen mij om me nog beter te verplaatsen in de ander en kan ik de ander daardoor nog beter helpen.

Je bent van harte welkom!

Een foto impressie van mijn werk met kinderen en jongeren vind je hier.
Een foto impressie van mijn werk met volwassenen vind je hier.

praktijk puur zijn

praktijk puur zijn


Meer informatie over begeleiding voor kinderen (<12 jaar) bij:
hooggevoeligheid / HSP / hoogsensitiviteit, spanningsklachten, buikpijn, hoofdpijn, vermoeidheid 

Meer informatie over begeleiding voor vrouwen en meiden (>12 jaar) bij:
hooggevoeligheid / HSP / hoogsensitiviteit, spanningsklachten, burn out, pijnklachten, vermoeidheid, slaapproblemen, hyperventilatie, chronische hyperventilatie

Comments are closed.