Even voorstellen

leonie kruijtMijn naam is Leonie Kruijt en ik werk graag met (hoog)gevoelige kinderen, jongeren en vrouwen om ze te helpen om weer op zichzelf te gaan vertrouwen en weer in hun kracht te komen. Daarom heb ik in 2009 Praktijk Puur zijn opgericht.

Iemand omschreef mij ooit als een rustige, zachte, bijzondere kracht en dat vond ik een mooie omschrijving. Daarnaast kan ik zonodig ook doortastend zijn, op een liefdevolle manier natuurlijk:). Verder ben ik open, betrokken en gevoelig.

Wat ik vooral belangrijk vind, is dat ik mensen kan laten voelen dat ze er mogen zijn, precies zoals ze zijn. En dit laat ik onder andere graag voelen door middel van aanraking. Aanraking zorgt ervoor dat je weer dicht bij je eigen gevoel komt en zo kunt voelen wat jou bezighoudt en wat jij wilt en nodig hebt.

Ik ben lichaamsgericht psychologe en heb onder andere opleidingen en cursussen gevolgd op het gebied van psychologie (bachelor en master), haptonomie, craniosacraal ontspanning, ademhaling, ontspanning, massage, energetisch werken en creatief coachen. Mijn uitgebreide CV vind je hier of op linkedin.

Daarnaast ben ik ook ervaringsdeskundige als het gaat om hooggevoeligheid en onbegrepen lichamelijke klachten. Ik heb zelf mogen ervaren wat lichaamsgerichte therapie in dit geval kan betekenen en dat heeft mij gestimuleerd om me verder te ontwikkelen op dit gebied, zodat ik nu ook lichaamsgerichte therapie kan geven. Verder helpen mijn eigen ervaringen mij om me nog beter te verplaatsen in de ander en kan ik de ander daardoor nog beter helpen.

Je bent van harte welkom!

Comments are closed.